Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

среда, 11 января 2012 г.

В очікування Нового року.

Цього веселого свята чекали всі: і вчителі, і учні, адже, не зважаючи на зовсім незимову погоду за вікном, у всіх був уже Новорічний настрій: по телевізору активно показували реклами з участю Санта Клауса, а в повітрі ніби відчувався запах ялинки та мандаринів, і серця оточуючих тьохкали, як різдвяні дзвоники.
Тому школярі  з великим піднесенням і азартом готувалися до святкування Нового року.
Учні 6 класу під керівництвом вчителя української мови Шутько С.В. показали глядачам захід "Андрію, ми покладаємо на тебе  надію..". Пісні, гумор, сценки піднімали настрій всім. Також діти розповідали про традиції святкування цього свята, а також про гадання - види і правила.
Учні 3 класу порадували всіх заходом, присвяченим до Дня Святого Миколая. Маленькі учасники співали, танцювали, жартували. Всіх присутніх привітав зі святом настоятель  храму Пресвятої Богородиці ієрей Стефан.
Також за тиждень до канікул у школі відбувся конкурс ""Збережи ялинку", на якому учні показали , як із штучних матеріалів можна створити ялинку, яка за своєю красою не поступиться живій.
А що вже говорити про свята, присвячені Новому року. Шикарні концерти, танці, музика, вистави, щедрівки розважили як самих "мешканців школи",так   і жителів нашого села. "Оце, артисти",- чулися звідусіль схвальні вигуки.
Тому чудовий настрій у стінах нашої школи зашкалював. І дуже хочеться, щоб на такій же прекрасній хвилі  пройшов і ІІ семестр.

                      Веселих свят!


Комментариев нет:

Отправить комментарий