Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

четверг, 20 июня 2013 г.

«Нові стандарти – нова школа»


10 червня 2013 року Берестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів зустрічала делегацію з Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти  – нова школа».
 Гості здійснили екскурсію школою, побували у початковій ланці, оглянули класні кімнати, звернули увагу на класну кімнату  майбутніх другокласників, особливо на ігровий куточок.





 У спортивному залі семенівці побачили  матеріальну базу, спортивне обладнання уроків фізичної культури, фітнес-центр і навіть самі спробували на ньому зробити кілька вправ.
 Побувавши в комп’ютерному класі, гості переконалися, що учні нашої школи мають доступ до Інтернету та все необхідне для успішного навчання та виховання.
На засіданні «круглого столу» було обговорено основні положення Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти. Після чого гості були запрошені в кабінет практичного психолога для ознайомлення з психологічним супроводом Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти та для психологічного розвантаження.
      Зустріч пройшла в дружній доброзичливій обстановці.

Наше "Літечко"






Дослідницька робота на екологічній стежині


29 квітня відбувся семінар учителів біології на тему «Дослідницька робота на екологічній стежині» у Берестівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Метою проведення семінару було розглянути особливості організації дослідницької роботи з біології, екології на екологічній стежині.

Учитель біології Голінько Тетяна Миколаївна  показала  один із варіантів проведення екскурсії  з використанням інтерактивних форм роботи на  зупинці екологічної стежини «Шкільне подвір`я».
Щоб продемонструвати свої знання та вміння, набуті під час дослідницької роботи на   екологічній стежині, Голінько Т.М. та її учні запросили учасників семінару на майстер-клас
«Запрошуємо до фітовітальні». Учителі біології ознайомилися з рецептами приготування фіточаїв та спобували їх. 
Під час проведення семінару відбувся огляд-конкурс екологічних стежин загальноосвітніх закладів району. Члени журі  переглянули презентації та конкурсні матеріали учасників.